0

Dupont Speak
Åbner op til nye muligheder

Der er mange muligheder i Dupont Speaks

GRUNDPAKKE

//dupontspeak.dk/wp-content/uploads/2017/02/Showcase-2-Dupont.png
AFKLARING
Over telefon eller Skype, lægger vi en plan for, hvordan jeres video skal skrues sammen, hvilke elementer den skal indeholde og hvem den skal ramme.
UDVIKLING AF MANUSKRIPT OG GRAFISK UNIVERS
Ud fra vores samtale og den tekst jeg modtager fra jer, udvikler jeg et manuskript og ideer til det grafiske design.
SPEAK, MUSIK OG MIX
Så går jeg i studiet og speaker teksten og finder den helt rigtige musik. Dette bliver mixet og danner nu grundlaget for jeres video.
GRAFISK ANIMATION
Nu bliver jeres budskab levendegjort og det grafiske univers bragt til live. Til sidst bliver det hele mixet og sendt til jer, i de rette formater.
GODKENDELSE & IMPLEMENTERING
Når I har godkendt jeres video, får I to timers implementering med min Social Media Strategist. På den måde sikrer vi os, jeres video rammer præcist, på de rigtige platforme og på de rigtige tidspunkter.
DUPONT SPEAK GRUNDPAKKE KUN: 6999 KR.

PAKKELØSNINGER MED ENDNU STØRRE EFFEKT

En enkelt video har stor effekt. Men flere videoer i samspil supplerer og understøtter hinandens værdi eksponentielt. En pakkeløsning kunne fx bestå af: 1 virksomhedsvideo, 3 produktvideoer, 1 værdiskabende video og to levende annoncer til de sociale meder.
Kontakt mig og hør nærmere
MANGE FLERE MULIGHEDER

Gennem mit team af samarbejdspartnere kan jeg tilbyde et væld af tilvalgsmuligheder til jeres videoer. Lige fra videooptagelser, forretningsudvikling, stillbilleder, design af grafisk identitet, opbygning af hjemmeside og rådgivning omkring de sociale medier.

Kontakt mig og hør nærmere
VIDEOOPTAGELSER

Jeg har et tæt samarbejde med, Live Well Productions, som skaber stemningsfulde og sanselige videooptagelser af jeres produkter, omgivelser og ansatte. Giv jeres video et endnu mere personligt præg med videooptagelser.

FORRETNINGSUDVIKLING

Ønsker I at optimere jeres forretning? Hvilke produkter skal I satse på? Hvilke segmenter og markeder er mest profitable?

SOCIAL MEDIA STRATEGI

Rammer I plet? Er I tilstede på de sociale medier på en måde, som er optimal for jeres virksomhed, services og produkter? Udnytter I de mange målrettede og unikke muligheder på fx Facebook, Instagram og LinkedIn?

STILLBILLEDER

I samarbejde med Stamp Reklamefoto. Stillbilleder, der præsenterer jeres produkter, virksomhed og ansatte flot og præcist og som kan danne grundlag for jeres næste video.