0

Om Dupont Speak

NYE MULIGHEDER

Hos Dupont Speak er der kort vej fra idé til handling. Måske tænker du, at det at få produceret videoindhold, er en besværlig, langstrakt og omkostelig affære, hvor de første 50.000 kr. er betalt til reklamebureauet inden kaffen overhovedet er hældt op? Dupont Speak sikrer jer adgang til et marked som ellers mest er forbeholdt virksomheder med store reklamebudgetter. Ved at tilbyde speak, grafik og billeder af høj kvalitet, som passer til jeres budget, sikrer vi at gevinsten fra filmene ikke går tabt i dyre produktioner og besværlige mellemled.

Få mere inspiration
LET OG ENKELT FOR JER

At få produceret en video behøver ikke være en besværlig og langstrakt affære. Dupont Speak gør det let og enkelt for jer, at få produceret videoer, der rammer præcist og giver jer et stort og målbart udbytte.

Ti gode grunde til at bruge video
OM FORSKELLIGHED

Virksomheder er ligeså forskellige som de mennesker, der står bag. Og heldigvis for det! Det gælder også, når det rigtige univers til jeres video skal skabes. Her gælder det ikke med "one size fits all". Derfor tilpasser jeg altid det kreative udtryk så det passer præcis til jer. Også sammensætningen af, hvilke typer af film der skal anvendes er forskellig: Nogle virksomheder har brug for meget synlighed på de sociale medier, andre for stærke præsentationer af deres produkter og andre igen for en personlig film om deres virksomheds historie. Fælles laver vi en strategi for, hvordan vi bedst muligt sikrer, jer at jeres virksomhed får det optimale ud af jeres videoindhold og mediestrategi.

Se eksempler
OG LIDT OM AT VÆRE ENS

Lige så forskellige vi er, lige så ens er vi dog på ét punkt: behovet for synlighed og gennemslagskraft i et konkurrencepræget marked. Ofte kan det være et spørgsmål om man har råd til at lade være. Investeringen i filmene er lille, set i forhold til den effekt de har.

Priser og muligheder

JESPER DUPONT

Speak, kreativ udvikling, og design
Jeg er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater i 2010 og har indtil 2016 været en fast del af ensemblet. Med små afstikkere til roller på Folketeatret, Det Kongelige Teater og Svalegangen.

Jeg er medlem af Speaker- og Indlæserforeningen; Danishvoices.dk. Jeg har stor erfaring med indtaling af tv- og radioreklamer, e-learning, apps, infomercials, brandingfilm, dokumentar og tv-programmer, samt e-learning og lydbøger.

Jeg elsker at fordybe mig i idéudvikling, kreativt grafisk design og manuskriptskrivning. Det vil være mig, der varetager de fleste af de kreative processer i tilblivelsen af jeres film. Ofte i fællesskab med mine samarbejdspartnere.

Min uddannelse og mange års arbejde som skuespiller, har gjort mig til en stærk formidler af historier og budskaber. Jeg tænker kreativt og originalt. Og er hurtig til at afkode hvilken stil, der bedst vil gavne jer og jeres produkter og samtidig få det levendegjort, så det bliver inspirerende og nærværende for jeres kunder.

http://dupontspeak.dk/wp-content/uploads/2017/02/Jesper-Dupont-kopi-800x1000.jpeg
LAD OS TAG EN SNAK OM JERES KOMMENDE VIDEOER